dilluns, 9 de maig del 2011

Avui al vespre, debat d'alcaldables a TV3

Aquesta nit a les 23:20 podeu seguir a TV3 el debat que els cinc candidats dels partits amb representació a l'Ajuntament de Girona hem gravat en els estudis de Sant Joan Despí. Hem parlat del Trueta, de la crisi, i sobretot de Girona i les nostres propostes per governar la ciutat durant els quatre anys.

3 comentaris:

  1. Bon dia Joan,

    Ahir al vespre vaig poder seguir el debat i com sempre ;-)))) vas tenir molt bones intervencions, llàstima que no estigui empadronat a Girona i poder votar a l'equip que tu encapçales.

    Salut !!!!

    Xavier García Zabal

    ResponElimina
  2. La CUP en queda al marge. És trist i llastimós veure que un partit que ara entrarà a l'Ajuntament és tractat amb tan de despreci !

    ResponElimina
  3. Les normes del debat les fixa TV3. El criteri que ens van transmetre és que només convidaven als caps de llista amb representació a l'ajuntament. Nosaltres mateixos no érem convidats quan no vam tenir representació en el consistori anys enrere. Per una altra banda és difícil fixar quin criteri s'aplica en el cas que siguin més partits que els que tenen representació. Per exemple: Solidaritat o Ciutadans també haurien de ser? I Des de baix?

    En qualsevol cas TV3 fixa les normes, ens han convidat i hi hem anat amb molt de gust.

    ResponElimina