dimarts, 3 de maig del 2011

Total la meva solidaritat amb les treballadores i treballadors de l’Hospital Trueta. La seva lluita és la nostra.

Aquest dies representants sindicals de l’Hospital Trueta ocupen el vestíbul del centre , durant el camp de setmana van instal·lar quatre tendres de campanya a l'exterior, la més grossa de les quals simbolitza la gerència i tots els càrrecs directius de l'hospital, i les altres tres, més petites, els serveis que resultaran afectats per les retallades: urgències, consultes externes i sales d'operacions.

Exemplifiquen així que si cal aprimar les despeses, s’ha de fer en aquelles funcions i càrrecs que menys afecten als serveis imprescindibles per las ciutadanes i els ciutadans.

La resposta dels usuaris és de càlid afecte per als professionals en lluita i la direcció comença a reconèixer que l'encavalcament de torns –concepte que fa referència a l'allargament de l'horari laboral que infermeres i zeladors fan per intercanviar informació sobre els pacients– és una qüestió assistencial i va proposar dur a terme un estudi amb l'objectiu de valorar exactament en quines àrees és necessari.

Cal reconèixer que això “és un primer pas”, però els sindicats consideren que la resposta és insuficient i van decidir continuar amb la tancada.

Des de d’ací tot el meu suport i consideració per els treballadors i treballadores de la salut i una salutació afectuosa a la M. Àngels, presidenta del comitè i candidata a les municipals per la llista que encapçalo.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada