divendres, 6 de maig del 2011

Compromís i coherència, hi pots confiar.

Fa deu anys vaig entrar a l'Ajuntament com a regidor d'ICV-EUiA a l'oposició. En aquella època es va votar per 24 vots a favor i amb el meu vot en contra fer l'estació del TAV soterrada en el centre de la ciutat.

Fa vuit anys els regidors ecosocialistes ja vam ser dos, i en aquella ocasió vam formar govern amb el PSC i ERC. En 4 anys vam donar exemple de la bona feina que es podia fer en serveis socials i en medi ambient.

Fa 4 anys ja en vam ser tres, i a la bona feina feta en serveis socials i medi ambient vam afegir la que també hem fet en educació.

En els propers dies molts dels altres candidats parlaran molt del canvi. Nosaltres, el canvi el vam començar fa vuit anys. Perquè nosaltres portem el canvi a dins, i ho hem demostrat tots aquests anys: hem fet que Girona sigui la capital catalana que més recicla, hem fet que la retallada del pressupost municipal no signifiqui una retallada de les polítiques socials, hem fet que Girona sigui un referent en educació 0-3 anys, i tot això ho hem fet, fent sentir la nostra veu quan els socis de govern han volgut construir a les hortes o fer un pavelló a la Devesa.

Tots aquests anys hem treballat molt per Girona, a l'oposició o en el govern de la ciutat. El que oferim les persones que m'acompanyen en la candidatura d'ICV-EUiA i jo mateix, és seguir treballant amb compromís i coherència per Girona com hem fet fins ara. Nosaltres no canviem, per això som persones en les que s'hi pot confiar. Dona'ns un vot de confiança!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada